Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
93 Posty
Początkujący
nie no ładnie. Skoro Izie robi się teraz mokro w majtkach to ciekaw jestem co by było jak by Gabrysia na żywo spotkała. Zapewne byłby od razu orgazm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
I.Z.A. napisał:
..zabrałam Ci jednego minusa-hihi[/color]
TO POWINNO BYĆ KARALNE...
Wszak kradzież jest ciężkim przestępstwem ...
Nawet w Biblii podobno o tym piszą w jakimś przykazaniu ...
A FEeeee.
Ty właśnie powinnaś Mnie wspomagać w uzyskaniu jak największej ilości MINUSÓW ...
Jednak widzę iż to płonne nadzieje ponieważ Ty tak samo lubisz... Jastę ...pewnie przekupuje Ciebie jak zwykle , kawałkiem drożdżowego ciasta ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Radek napisał:
nie no ładnie. Skoro Izie robi się teraz mokro w majtkach to ciekaw jestem co by było jak by Gabrysia na żywo spotkała. Zapewne byłby od razu orgazm
w tym wypadku to majtki raczej zrobiły się mokre od innych płynów fizjologicznych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
....ze śmiechu kochany,ze śmiechu zapomniałeś dodać-no właśnie tak to jest póżniej ,jak się nie uczy w szkole i się nie czyta uważnie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
jasta102 napisał:
Radek napisał:
w tym wypadku to majtki raczej zrobiły się mokre od innych płynów fizjologicznych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
[color=#0000FF]b]gabriel napisał:[/b]
[quote]I.Z.A. napisał:
..zabrałam Ci jednego minusa-hihi[/color]
TO POWINNO BYĆ KARALNE.[/b]..
Wszak kradzież jest ciężkim przestępstwem ...
Nawet w Biblii podobno o tym piszą w jakimś przykazaniu ...
A FEeeee.
Ty właśnie powinnaś Mnie wspomagać w uzyskaniu jak największej ilości MINUSÓW ...
Jednak widzę iż to płonne nadzieje ponieważ Ty tak samo lubisz... Jastę ...pewnie przekupuje Ciebie jak zwykle , kawałkiem drożdżowego ciasta ..coś mi sie popierniczyło w tym poście cholera ,gdzie kolor Gabryś?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Jasta ma u mnie przechlapaneee,zresztą nie zjadłabym od Niego żadnego ciasta,by mnie otruł!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Chłopaki dla Wass ode mnie piosenka... spadam na swój kanał You TubeDobrze,że mam meża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Radek napisał:
TY TU NAM nie bajdurz , tylko pisz w czym rzecz z tym dodatkowym ubezpieczeniem emerytalnym.
I to bez żadnej ściemy ...
Pokaż Polaczkowi starającemu się nieudolnie zaistnieć w doradztwie , iż można zwyczajnie i normalnie ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Aleszko)
Wiking
Są to inwestycje w fizyczne złoto nie w papiery nie w akcje tylko w fizyczne złoto i nie żadne III filary każdy dla siebie i na swoje konto.
co ty na to.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok